Ata kishin katër ditë që ishin martuar dhe kur të gjithë mendon se do të ishin të lumtur për jetë, çifti i ri ka humbur jetën.

Dasma e tyre përfundoi në një tra gjedi të madhe. Costas John Sivyllis 30 vjeç dhe Lindsey Vogelaar 33 vjeçe nga Denver në Amerikë vd iq ën në një aks ide nt. Aerop lani i tyre u rrëzua dhe të dy hum bën jetën.

Dasmën e tyre të vogël ata e bënë në Telluride dhe u nisën për muajin e mjaltit, por çdo gjë shkoi keq dhe përfundoi në një dhimbje të madh.

Dy të sapomartuarit ishin rrugës për në Florida, kur avioni i tyre u rrë zua vetëm 15 minuta, pasi ishte ngritur. Motra e saj i ka rrëqethur të gjithë me një dedikim në rrjetet sociale.

“Motra ime e bukur, shoqja ime më e mirë dhe nusja më e bukur v diq dje me burrin e saj të bukur dhe të lumtur në një ak sident ajror. Zemrat po na dhe mbin aq shumë sa nuk kemi fjalë ta themi.”

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshati: Gazeta Korrekte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here