Ja në cilën datë nis Muaji i Shenjtë i Ramazanit: Allahu sjelltë të mira dhe shëndet për gjithë shqiptarët kudo janë!

Edhe pak ditë javë na ndajnë nga muaji i shenjtë i Ramazanit. Bazuar në kalendarin mysliman agjërimi fillon me datën 12 prill, ditën e hënë.

Këto 10 gjëra nuk i keni ditur për muajin e ramazanit - Lajmet e fundit - Zëri

Të gjithë besimtarët e fesë islame do të agjërojnë për 30 ditë rresht, gjithsej i bije 1 mijë e 441 orë.

Muaji i shenjtë i Ramazanit do të përfundojë më 11 maj, ditë e martë. Gjatë muajit të Ramazanit, muslimanët janë të obliguar të agjërojnë çdo ditë nga agimi deri në perëndim të diellit. Agjërimi i Ramazanit është një nga pesë shtyllat e Islamit.

NIS MUAJI I SHENJTË I RAMAZANIT | Radio Fontana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *