Kjo nënë zbulon gjininë e fëmijës së saj në lindje. Reagimi i tij është qesharak!

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Shpesh çiftet rrallë kujdesen për seksin e foshnjës kur e dinë se janë në pritje të një fëmije. Për më tepër, shumë prej tyre zgjedhin të njohin seksin vetëm gjatë lindjes! Kjo ishte ajo që bëri ky çift amerikan i cili u befasua shumë kur mësoi se ishte një djalë, pas një prejardhjeje të gjatë të vajzave. Shikoni reagimin e nënës!

Çështja e seksit të fëmijës nuk intrigon prindërit e ardhshëm në fillim të shtatzënisë. Sapo fillojnë të familjarizohen me idenë për të mirëpritur një anëtar të ri të familjes, ata fillojnë të pyesin veten për gjininë e tyre, në mënyrë që të organizohen më mirë.

Kur mund ta dimë gjininë e foshnjës?

Për të zbuluar gjininë e foshnjës , gjinekologu kryen një ultratinguj i cili i lejon atij të shohë organet gjenitale të fetusit. Kështu, nëse është një vajzë, ai do të shohë labia majora dhe nëse është një djalë, ai do të perceptojë penisin e tij.

Në përgjithësi, prindërit e ardhshëm mund ta dinë seksin e foshnjës në javën e 22 të shtatzënisë. Gjatë kësaj periudhe, rezultatet janë më të sakta dhe më të besueshme. Por është e mundur që ta njihni mirë më parë! 

Mbani në mend se megjithëse mjekësia ka evoluar shumë dhe provimet janë gjithnjë e më të besueshme, rezultatet nuk janë gjithmonë 100% të sakta. Ndonjëherë gjinia e djalit nuk është shumë e dukshme dhe prindërve u thuhet gabimisht se presin një vajzë. Për më tepër, shumë prindër ishin të befasuar që kishin një fëmijë të një gjinie tjetër nga ajo që u ishte thënë.

A duhet të dimë gjininë e foshnjës?

Disa çifte janë të etur për të ditur gjininë e foshnjës së tyre dhe për këtë arsye bëjnë ekografinë për t’u përgatitur dhe organizuar më mirë, ndërsa të tjerët preferojnë të mbajnë elementin e befasisë deri në ditën e lindjes.

Prandaj vendimi u takon prindërve të cilët të dy bien dakord për këtë çështje. Ky është pikërisht rasti me familjen Crouch e cila vendosi të mos e di gjininë e foshnjës deri në Ditën D!

Eshte djale !

Dara Crouch është një nënë e re që ka punuar për 7 vjet si infermiere në maternitet. Gjatë këtyre viteve, ajo mund të shihte reagimet e ndryshme të prindërve që sapo kishin zbuluar seksin e foshnjës së tyre gjatë lindjes, dhe vendosën të bëjnë të njëjtën gjë me burrin e saj Eric.

Kjo nënë nuk u beson syve kur doktori i tregon foshnjës së saj

Dara, e cila tashmë ka një vajzë, Neyland, mbeti shtatzënë me fëmijën e saj të dytë dhe për këtë arsye nuk u përpoq të zbulonte gjininë e saj.

Kjo nënë nuk u beson syve kur doktori i tregon foshnjës së saj

Ajo ishte pothuajse e sigurt se do të kishte përsëri një vajzë, sepse për mbi 50 vjet asnjë djalë nuk kishte lindur në familjen e saj nga ana e nënës së saj. Xhaxhai i tij ishte i fundit.

Kjo nënë nuk u beson syve kur doktori i tregon foshnjës së saj

Por më 25 prill 2017, ajo u befasua kur zbuloi se kishte një djalë. Të gjithë ishin të lumtur dhe veçanërisht u argëtuan nga reagimi i Darës. Ajo nuk dinte si ta fshihte emocionin e saj.

Kjo nënë nuk u beson syve kur doktori i tregon foshnjës së saj

Ky moment u përjetësua nga kamera e fotografit Neely Ker-Fox. Kjo e fundit ka thënë gjithashtu se gjatë 6 viteve përvojë të saj, ajo kurrë nuk ka qenë në gjendje të kapë një reagim të tillë. Ajo gjithashtu shtoi se kur djali i Dara -s të rritet, ai do të jetë në gjendje të shohë gjithë dashurinë që mamaja e tij ka për të përmes kësaj fotografie dhe të gjitha atyre që ajo bëri gjatë lindjes dhe pas saj.

Kjo nënë nuk u beson syve kur doktori i tregon foshnjës së saj

Dara ishte padyshim e mahnitur për të mirëpritur fëmijën e saj , por ishte akoma në shok. Nëna pohoi se kur mamia i tregoi foshnjën e saj, ajo u trondit. Ajo nuk u besonte syve!
Edhe Eric, burri i saj, u prek nga skena dhe nuk mund t’i mbante lotët.

Kjo nënë nuk u beson syve kur doktori i tregon foshnjës së saj

Dara dhe Eric e quajtën djalin e tyre Liam. E gjithë familja është e lumtur që mirëpret këtë të vogël, madje edhe Neyland, motrën e tij, e cila duket shumë e lumtur që ka një vëlla.
Fotografi që ishte i pranishëm në lindjen e Liam gjithashtu mori pjesë në lindjen e motrës së saj më të madhe dhe është shumë e sigurt se ajo kurrë nuk do të jetë në gjendje të bëjë një fotografi si kjo.

Kjo nënë nuk u beson syve kur doktori i tregon foshnjës së saj

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *