Komshinjtë ne hall per shkak te saj ata degjenerojnë 23-vjeçaren: Na le pa gjumë

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Çfarë ndodh në dhomën e gjumit qëndron në dhomën e gjumit, por ky nuk është rasti i Saffy Dalencia , 23 vjeç. Kur aktorja nga Londra bën se* s, zhurma është shumë e madhe, dhe kjo do të thotë që fqinjët arrijnë të dëgjojnë çdo gjë, raporton “The Sun”.

Zhurmat e saj madje kanë shqetësuar një fqinj, i cili shkoi ta pyeste nëse ishte mirë apo jo. Ndërkohë edhe vjehrra i ka kërkuar të qëndrojë pak më e qetë, ndërsa shoqet kanë nisur t’i japin këshilla se *si.

“Ky është personi i tretë me të cilin kam bërë se.ks. Unë kam qenë në një lidhje tre-vjeçare. Edhe pse ndihesha më e sigurt, kurrë nuk isha në gjendje të liroja veten dhe zërin tim,”- rrëfen ajo.

Saffy thotë se arsyeja pse është aq e zhurmshme në dhomën e gjumit, është fakti se edhe në jetën e përditshme është shumë llafazane. Pasi mësoi të vlerësonte veten, gjithçka ndryshoi kur Saffy shkoi në universitet në Bristol. Ajo nisi ta shijonte çdo eksperiencë që kalonte me djemtë dhe kështu nisi të bëhej edhe më e lirshme.

Sipas Saffy, ankesat ishin bërë të paktën një herë në muaj. “Kur fqinjët kalonin para derës sonë, fillonin të qeshnin dhe të talleshin me mua,”- tha ajo për marrëdhënien që tashmë ka përfunduar. “Nuk mund t’i përshkruaj zhurmat që bëj. Ato janë më shumë një kënaqësi vokale”,- shtoi Saffy. Saffy ishte beqare gjatë pjesës më të madhe të vitit 2020 dhe thotë se të qëndruarit pa se.ks gjatë mbylljes ishte një “makth”.

Ajo po pret të takohet me një djalë që ka parë në internet, tani që bllokimi ka mbaruar.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *