Ku po i dhemb Kides?

Këngëtarja e muzikës moderne, Orhidea Latifi, për publikun e njohur si Kida, së fundi është bërë hit me këngën me titull “Dale”.

Kjo këngë erdhi në bashkëpunim me Ledri Vulen dhe Butrint Imerin dhe shpërthej në dëgjime dhe klikueshmëri.

E, Kida ka edhe shumë koncerte e mbrëmje muzikore, ku po e ndez atmosferen dhe po duket shumë bukur.

Këngëtarja e re, në një poze po e mban dorën tek brinjët. Mos po i dhemb aty? Mos është ftohur?

Kujdes me shëndetin, Kida./kosovarja

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *