Ky baba po ua bënte këtë gje te tmerrshme fëmijëve të tij, pa e ditur se gruaja ishte duke e shikuar në kamer

Stella nuk mund ta besonte. Nofulla e saj v.arej ndërsa shikonte regjistrimin e kamerës së fsh.ehtë që ajo kishte vendosur. Ishte duke regjistruar fëmijët e saj dhe burrin e saj ndërsa ajo ishte në punë. Ajo mund ta ndiente zemren e saj  ndërsa shikonte se çfarë u bë burri i saj fëmijëve të saj.

Ai ishte njeriu që ajo e donte, ai me siguri po bënte shaka, apo jo? Ajo kurrë nuk priste që ai të bënte diçka të tillë. Ajo e dinte se çfarë duhej të bënte.

E gjithë bota e Stella Jackson ishin fëmijët e saj dhe burri i saj. Ajo u martua me Josh menjëherë në shkollën e mesme gati dhjetë vjet më parë. Pesë vjet më vonë dhe ata patën vajzën e tyre të parë – Emën. Pastaj një vit e gjysmë më parë ata kishin fëmijën e tyre më të vogël – Ben.

Stella mendonte se po jetonte jetën më të mirë që mundej. Kështu që kur ajo vendosi të instalonte një kamerë dado ajo nuk mendoi se do të zbulonte atë që bëri.

Stella mendonte se burri i saj kishte vepruar çu.dits.hë.m. Ai ishte më i largët se zakonisht dhe gjithnjë dukej sikur po mendonte për diçka. Por ai kurrë nuk do t’i tregonte se çfarë ishte çështja.

Ajo nuk e dinte që së shpejti do të zbulonte diçka për burrin e saj që do të kishte flokët në pjesën e pasme të qafës.

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *