Ky shqiptar mendoi se po vdiste dhe u sherua me mjekime popullore dhe ja doli

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Dukej e paimagjinueshme që të shënohej një histori suksesi me kura natyrale kundër sëmundjeve që deri më tani janë cilësuar si tepër të rënda e të rr eziks hme për shëndetin.

Por kjo është historia e jashtëzakonshme e Ferdinand Ranxhës nga Elbasani, i cili prej 20 vitesh jeton në Greqi. Kalvari i vuajtjeve të tij filloj në 2013 kur u përball me sëmundjen e rëndë, t umor në mushkëri.

Në një rrëfim në emisionin Rreze Dielli Ferdinandi dhe bashkëshortja Roza tregojnë për herë të parë këtë episod të dhim bshëm të jetës së tyre , javët që kaloi në ko ma dhe si u zh duk tum ori përfundimisht vetëm me mjekimet natyrale të doktor Yllit, falë të cilit ai tashmë i është kthyer jetës normale.

“Quhem Ferdiand Ranxha nga Elbasani, prej vitesh jetoj në Greqi prej 20 vitesh. Kalvari i vuajtjeve të mija ka filluar që në verë të 2013 që u shfaqën simptomat e para të sëmundjes. Fillova me analizat në Greqi, bëra s kaner dhe kjo nxorri që kisha një t umor pastaj u bë ndërhyrja e para në dhjetor të 2013, kam bërë kimio një muaj rresht. Pas dy vjetësh kam bërë ndëryrjen e dytë në 2017. Por u rëndua prap gjendja, vajtja dy herë në spital aty ku jetoja pastaj vajtëm në Athinë. Në 1 prill u futa në reanimacion, më vunë oksigjen, rash në koma” u shpreh z. Ferdinand gjatë rrëfimit të kalvarit të vuajtjeve me sëmundjen e rëndë.

Sëmundja shpërtheu vrullshëm dhe pas dy ope racioneve ai vazhdonte të ishte në gjendje kritike, duke humbur kështu çdo shpresë për një shërim të mundshëm.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *