Vajza që u kurorëzua si Miss Anglia në 2019, është rikthyer në Britani, pasi vendosi të ndihmonte kolegët e saj, dhe për të vazhduar karrierën e saj si doktoreshë.

Miss-i që la kurorën për t’iu bashkuar kolegëve të saj në luftën kundër Covid-19

Në mes të pande misë së Covid-19, qe ka zgjedhur të jetë në vijën e parë. Bhasha ka kryer studimet për mjekësi, por u shkëput nga profesioni për të marrë pjesë në ‘Miss World’ në dhjetor 2019 ku përfaqësoi Anglinë dhe doli fituese.

Ajo është ftuar për te qenë ambasadore për disa bamirësi. Por, siç ka treguar edhe vetë është kontaktuar nga kolegët e saj që i thoshin se situata është me të vërtetë shumë e vështirë.

Ajo kontaktoi ekipin drejtues të spitalit për t’i njoftuar se ajo dëshironte të kthehej në punë.

“Më ftuan në Afrikë, në Turqi, pastaj në Indi, Pakistan dhe disa vende të tjera të Azisë për të qenë ambasadore për punë të ndryshme të bamirësie,” ka treguar ajo. Nuk ka kohë më të mirë për mua që të jem Miss Anglia dhe të ndihmoj Anglinë në një kohë nevoje”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here