Edhe këtë fundvit Mihrije Brahen do ta shohim në shumë projekte televizive festive, ku do të këndoj, flasë, etj.

Në ditët e fundit të 2020-shit, këngëtarja e famshme dhe me karrierë të gjatë, po duket krejt ndryshe dhe dukshëm më e re.

Me të drejtë po bëhet pyetja: E, çka po ndodh me Mihrijen, çka është kjo rini e bukuri e pa pritur.

Në fakt, këngëtarja nuk ka dhënë para për një gjë të tillë, nuk ka hyrë në brisk, thjeshtë e ka gjetur një kirurg elektronik që quhet “Face App” dhe që tashmë po i zbukuron e ripërtërinë shumë femra nëpër botë./kosovarja

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here