Mjekët i thanë kësaj gruaje shtatzënë se do të lindë një përbindësh dhe kështu duket fëmija i saj sot

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Lidhja e një nëne me foshnjën e saj fillon sapo të kuptojë se është shtatzënë. Për më tepër, sapo të ndodhë implantimi, i gjithë trupi i saj fillon të metamorfohet për të mirëpritur këtë qenie të vogël që do të rritet në të gjatë 9 muajve të ardhshëm dhe për ta ushqyer atë pas lindjes së tij. Alsoshtë gjithashtu kjo lidhje e privilegjuar e thurur midis grave dhe foshnjave të tyre që i pengon disa prej tyre të japin dorëheqjen deri në përfundimin e shtatzënisë, kur mjekët u shpallin atyre rreziqe të konsiderueshme të keqformimeve të lindura, si kjo nënë. Historinë e së cilës do ta gjeni më poshtë dhe i cili u informua se ajo do të lindte një “përbindësh”. Ja çfarë ndodhi!

Përmbledhje

Kur instinkti i nënës sfidon shkencën

Për shumë çifte, të kesh një fëmijë të dytë nuk është një vendim i lehtë. Por për Veronica dhe Eugene Semchenko, dëshira për t’i dhënë vajzës së tyre të vogël një vëlla ose motër të vogël ishte aq e madhe sa ata vendosën të bëjnë hapin. Kur Veronica më në fund mbeti shtatzënë, lajmi mbushi të gjithë familjen me gëzim, të cilët po bënin gjithçka për t’u kujdesur për të dhe foshnjën e palindur.

grua shtatzënë

Sidoqoftë, gjatë një konsultimi rutinë, Veronica dhe burri i saj marrin një lajm të tmerrshëm. Ekografia e kryer në javën e 21 të shtatzënisë tregoi se foshnja kishte vonesë në zhvillim dhe defekte të lindura duke përfshirë kockën e hundës të shkurtuar, inflamacionin e hundës dhe gojës, hidrocefalusin dhe defektin e zemrës.

Përballë këtyre zbulimeve të reja, mjekët i sugjeruan çiftit të ri të ndërpresë shtatzëninë , dhe për këtë arsye jetën e fetusit, për aq kohë sa kishte ende kohë. Por përballë refuzimit të prindërve dhe dëshirës së tyre për të mbajtur fëmijën, mjekët u përpoqën t’i bindnin ata duke përdorur mjete të shkëlqyera! Prandaj ata i informuan ata se foshnja e tyre do të dukej si një përbindësh për shkak të të gjitha patologjive që përfaqësonte dhe se nënës do t’i duhej ta linte jetën në pritje për t’u kujdesur për të.

Por pavarësisht nga të gjitha paralajmërimet dhe presionet nga mjekët, Eugjeni dhe Veronika refuzuan kategorikisht abortin, duke i dhënë të voglit të tyre shansin për të ardhur në botë, diku në vitin 2015.

grua shtatzënë

Duke parë fëmijën e tyre për herë të parë, prindërit e rinj u kapën me një valë të madhe lumturie. Këlyshi i tyre nuk dukej asgjë si “përbindëshi” që mjekët i referoheshin.

grua shtatzënë

Ai me siguri kishte probleme shëndetësore, pasi kishte sindromën Daun dhe një problem në zemër, por prindërit e tij ishin të gatshëm të bënin gjithçka për të ndihmuar djalin e tyre të vogël, të cilin e quajtën Erofei , një emër që do të thotë “i bekuar. I Zotit”.

grua shtatzënë

Në moshën një muaj e gjysmë, atij iu desh t’i nënshtrohej një operacioni për shkak të defektit të zemrës që paraqiti, dhe pas një qëndrimi njëjavor në kujdesin intensiv, gjendja e tij gradualisht u përmirësua. E vogël dhe gradualisht duke rimarrë forcën e tij.

grua shtatzënë

Kohët e fundit, Erofei i vogël festoi vitin e tij të parë për kënaqësinë e prindërve, gjyshërve dhe motrës më të madhe. Për më tepër, nëna e tij thotë se ajo sapo kishte kuptuar pse fëmijët si ai quhen “Dielli”. Shumë i butë, i dashur dhe i buzëqeshur, djali i vogël është gjithmonë i lumtur në shikimin e anëtarëve të familjes dhe miqve të tyre.

grua shtatzënë

Sot, Erofei është “engjëlli” i prindërve të tij. Ajo përfaqëson për ta një dhuratë të çmuar nga qielli, e cila u ka ndriçuar jetën dhe e ka mbushur me lumturi.

grua shtatzënë

Pas muajve të gjatë të zemërimit, frikës dhe zemërimit, familja Semchenko është bërë më e fortë dhe më e lumtur se kurrë. Erofei përfaqëson për të një burim të pashtershëm dashurie dhe gëzimi dhe në kundërshtim me parashikimet e mjekëve, Veronica ende gjen kohën të kujdeset për veten dhe vajzën e saj të vogël, falë përpjekjeve dhe mbështetjes së burrit të saj.

Për fat të mirë për të gjithë, instinkti i nënës së Veronikës dhe mbështetja e burrit të saj i mundësuan asaj të mbrojë fëmijën e saj dhe t’i japë atij të drejtën e tij më themelore: të drejtën për jetë.

grua shtatzënë

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *