Mrekullia e Zotit… Ajo po e dëgjonte zemren e vajzes së saj në një trup tjeter…. VIDEO Prekëse !
Vajza e saj ishte e se.mu.re dhe pak para se te v.d.i.ste ia fali zemren nje femije tejter per te jetuar dhe ajo sot e degjon ate shikoni pamjet !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here