Ngjarje e rëndë! Raportohet se disa persona kanë dhënë shpirt në vend


Ngjarje e rëndë! Raportohet se disa persona kanë dhënë shpirt në vend Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në Kavala të Greqisë ku një motor u përmb ys dhe u përplas me një turmë jashtë një klubi nate..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ngjarje e rëndë! Raportohet se disa persona kanë dhënë shpirt në vend Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në Kavala të Greqisë ku një motor u përmb ys dhe u përplas me një turmë jashtë një klubi nate..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *