Ngjela nuk kursehet nuk lë gjë pa thënë për Metën: Ta shpallin edhe atë non grata dhe Shqipëria do të ngrihet

Avokati Spartak Ngjela ka paralajmëruar Presidentin Ilir Meta dhe ish-kryeministrin Sali Berisha se do të god iten pen alisht.

Spartak Ngjela: Ilir Meta po kërkon të shpëtojë veten, Shqipëria nuk mund të shkatërrohet nga një president i korruptuar, dekreti i tij është nul

Sipas tij, pasi Parlamenti të shkarkojë me 2/3 e votave Ilir Metën, presidenti do të shpallet “non grata” në SHBA dhe së bashku me Sali Berishën do të vihen përballë drejtësisë. Ngjela thotë se këta krerë të lartë të kor rupsionit shtetëror nuk mund të kundërveprojnë me protesta ashtu siç kanë paralajmëruar, pasi në Shqipëri gjenden 8000 trupa ushtarakë amerikanë.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

“Si rregull, faza e dytë duhet të fillojë me shpalljen e Ilir Metës si person non grata në Shtetet e Bashkuara, dhe me god itjen pe nale të Berishës dhe të Metës. Por, shenjat janë që bashkë me ta, do të fillojë edhe god itja pe nale për grupin e parë të të korr uptuarve të lartë, i cili nuk është i vogël”, shkruan Ngjela ndër të tjera.

Postimi i plotë: Gjithçka po ecën drejt çlirimit real të shqiptarëve. Asnjë ditë çlirimi, në thelb nuk ka qënë e tillë në 100 vjet, sepse, si rregull, shqiptarët janë pus htuar nga ata që kanë pretenduar vendin e çlirimtarët.

Edhe në vitin 1992, që u gëzuan për likuidimin e pushtimit komunist, shqiptarët u pushtuan sërisht për 30 vjet nga barbaria e ko rrup sionit të lartë shtetëror.

Tani, më në fund, po vjen me hap galopant edhe çlirimi i shqiptarëve nga uz urpatorët e kor ruptuar, por edhe çlir imi i vetë shqiptarizmit që ka qënë i shtypur në këta tridhjetë vjet nga shitësit vulgarë të interesit kombëtar.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *