Nipi i Shyhretes po luan me këtë lodër të rrezikshme

Nipi i këngëtares Shyhrete Behlulit, Matini, është bërë simpatik dhe ka marr zemrat e gjithë familjës.

Por, së fundmi në një postim në Instastory nga nënë e tij Learta, është parë duke luajtur me një lodër e cila mund të konsiderohet e rrezikshme për shendetin e tij.

Lodra e cila prodhon flluska nga detërgjetët e ndryshëm që përmbajnë kimitate të rrezikshme, nuk është gjthëherë e këshillueshme, sidomos jo për fëmijët nën 5 vjeç.

Por, nën kujdesin e nënës së tij, ai është patjeter i mbrojtur nga çdo rrezik që mund ti kanoset./kosovarja

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *