NJË BURRË PARKON MAKINËN, DEL JASHTË DHE SHKELMON NJË QEN. AI KTHEHET ME “SHOKËT” E TIJ DHE I SHKATËRRON MAKINËN. SHIKONI VIDEON E NGJARJES SË PABESUESHME

Një burrë parkon makinën, del jashtë dhe shkelmon një qen. Ai kthehet me “shokët” e tij dhe i shkatërron makinën. Shikoni videon e ngjarjes së pabesueshme

A e dini thënien “Mos e zgjoni qenin që po fle”? E pra, protagonisti i kësaj historie nuk e ka dëgjuar këtë proverb të vjetër anglez, përndryshe ai nuk do ta kishte bërë këtë gabim. Por më lejoni t’ju tregoj historinë.

Unë kurrë nuk e kam kuptuar pse disa njerëz dëmtojnë kafshët.  Çfarë kënaqësie mund të marrin këta individë m iz orë  duke d h u nu ar qen dhe kotele, këtë nuk do ta kuptojmë kurrë. Megjithatë, këta njerëz ekzistojnë.

Këtu është njëri prej tyre. Një burrë parkon makinën e tij. Duke dalë nga makina, ai vëren një qen të shtrirë afër. Pa ndonjë hezitim, njeriu e g o d et atë. Krijesa e gjorë ngrihet, shikon personin që e g o di ti dhe largohet.

Kjo mund të përfundonte këtu, por historia ka një vijim. Në fakt, kur burri u largua nga makina e tij “e çmuar”, qeni u kthye me shokët e tij me katër këmbë. Kafshët filluan të kafshojnë dhe të thyejnë makinën, duke e dë mtu ar rën dë atë!

Mund të imagjinojmë fytyrën e burrit kur ai gjeti makinën e tij të shqyer nëpër nofullat e këtyre qenve! Ne do të dëshironim ta shihnim atë, por djali që regjistroi këtë akt hak m a r rës nuk mund të priste derisa pronari i veturës të kthehej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *