Një vajzë e ka me burrë tjetër, flet Rudina Dembacaj dhe tregon nëse do bëjë fëmijë me Mark Frrokun: Ai e ka mendjen te…

Një propozim romantik për martesë në Kapadokia të Turqisë pak muaj më parë dhe duket se çifti Rudina Dembacaj dhe Mark Frroku po e shijojnë më së miri lidhjen e tyre.

Rudina ka një vajzë nga martesa e saj me Aleks, ndërsa Marku, bashkëshortja e të cilit ndërroi jetë një vit më parë, ka tre fëmijë. Por a kanë në plan ata për një fëmijë tjetër? Kjo është një nga pyetjet që ndjekësit i bëjnë Rudinës në rrjetet sociale.

“Do bësh një fëmijë tjetër”,- ishte një ndër pyetjet që iu bënë.

“Poooo, por pak më vonë! Aman se Marku s’ka muhabet tjetër. Unë do bëj dhe nja dy projekte”,- ia ktheu Rudina.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan rekkk lam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *