Këto pamje po bajnë tashmë xhiron e botës. Një burrë dhe një grua shihen teksa shpëtojnë për mrekulli, ndërsa një makinë i për p las ata. Kamerat e sigurisë kanë fiksuar momentin, kur burri dhe gruaja, të cilët mendohen se ishin çift u g odi t ën nga makina. Fillimisht ata shihen teksa ecin krah njëri-tjetrit dhe për një moment makina vjen drejt tyre me shumë shpejtësi.

Videoja tregon se si burri tërheq gruan nga pjesa e sipërme e rrugës për t’i shpëtuar për pl asje s. Më pas ata shihen teksa ngrihen pasi janë rrëz u ar në tokë, ndërsa kanë p ës uar vetëm l ën di me të lehta. Sakaq, makina u për pl as me një murë mbrojtës. Çifti i shpëtoi mrekullisht v d ek jes. Siç shkruajnë mediat e huaja, ngjarja ka ndodhur më 10 nëntor, ndërsa pamjet janë bërë tashmë virale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here