Xhe loz ia mund të shka kto jë veprime nga më të çu di tshm et. Të tilla janë edhe pamjet e publikuara në internet të një gruaje, e cila pr ish dasmën dhe tenton të go da së nusen.

Ngjarja ndodhi në Meksikë, teksa një çift po celebronte momentin më të rëndësishëm të jetës së tyre. Të pranishëm ishin edhe miqtë dhe familjarët.

Në video duken tre persona që vrapojnë për të nd alu ar gruan e cila bër tet me zë të lartë. “Rikardo s’mund të martohesh. Të dua, nuk mund të martohesh”, thotë ajo.

Ajo i drejtohet edhe nuses dhe tenton ta go da së, ndërsa bër tet në mënyrë his te rike. Ndërkohë dhëndri dëgjohet të thotë, “nxi rr eni jashtë”. Kjo video ka marrë komente të shumta në internet

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here