anali Saint-Martin është një nga më të vjetrit dhe më të mrekullueshmit në Paris. Megjithatë, është gjithashtu një nga kanalet më të pistë.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Për këtë arsye autoritetet komunale janë mbledhur për ta pastruar atë me shumë përpjekje. Kohët e fundit ata vendosën që ta thajnë atë për herë të parë që nga viti 2001, por kur punëtorët filluan pastrimin në fund filluan të shfaqen papritur disa gjëra.

Ju nuk do t’i besoni atë lloj gjërash që gjetën, që nga shishet e verës bosh, biçikleta dhe madje edhe një motor. Por kjo nuk është e gjitha, ata gjithashtu gjetën një armë, shumë modele të telefonave celularë dhe një gamë të gjerë të objekteve të përditshme.Kjo është ndoshta arsyeja se pse ishte aq i popullarizuar kanali në mesin e parisienëve, kur u dyndën për të parë rezultatet e punëtorëve të qytetit.Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here