Polici emocionohet kur një fëmijë e thërret të marrë nënën e tij në parajsë

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Për një fëmijë, humbja e njërit prej prindërve është pjesa më e keqe. Jo vetëm, mosha e tij e re nuk e lejon atë të kuptojë pse babai i tij ose mamaja e tij nuk do të kthehen më, por pafajësia dhe naiviteti i tij ndonjëherë e bëjnë atë të besojë se ai është fajtor për largimin e tyre dhe kjo ndodh sepse ai nuk ishte i mençur që i afërmi i humbur nuk e do më dhe nuk dëshiron ta shohë më. Disa njerëz do të mbyllen dhe do të lënë veten të shkatërruar nga dhimbja e tyre, ndërsa të tjerët do të përpiqen të korrigjojnë situatën, siç ishte rasti me këtë djalë të vogël që thirri policinë për të gjetur nënën e tij që kishte shkuar në parajsë.. Ja çfarë ndodhi!

Përmbledhje

Duke kërkuar një nënë të shkuar në parajsë

Jerry është një djalë 5 vjeçar i cili sapo ka humbur nënën e tij . Para se të nisej për në spital pasi nuk ndihej mirë, ajo i kishte kërkuar që të rrinte qetësisht në shtëpi me vëllain e saj dhe të priste që ajo të kthehej. Edhe pse dy të vegjlit bënë atë që iu kërkua, nëna e tyre nuk u kthye. Duke pyetur babanë e tyre se çfarë kishte ndodhur, ai u shpjegoi atyre se ajo kishte shkuar në parajsë dhe tani po jetonte në parajsë.

Pasi pret kot që nëna e tij t’i vizitojë pas kaq shumë mungesash, Xheri i vogël vendos të thërrasë policinë. Kur agjenti i përgjigjet, djali i vogël hesht. Duke kuptuar se ishte një fëmijë ai që bëri thirrjen, oficeri i policisë i shpjegon atij se ajo që po bën është e paligjshme dhe se rrezikon të dënohet.

Duke e dëgjuar këtë, Jerry më në fund flet dhe i shpjegon bashkëbiseduesit se ai po kërkonte nënën e tij të shkuar në parajsë dhe se i mungonin përqafimet e saj. Ai madje i tha asaj se si ajo e ngushëlloi atë dhe i këndoi një këngë për të hequr dhimbjen kur i dhemb këmbën.

I ballafaquar me kaq shumë pafajësi dhe dhimbje, Agjenti Lee po bënte një përpjekje mbinjerëzore për të qëndruar i fortë dhe për të qetësuar djalin e vogël . Ai madje mendon një ide të shkëlqyeshme për të lejuar djalin e vogël të komunikojë me nënën e tij. Prandaj, ai i kërkon asaj të dalë me babanë e tij për të blerë tullumbace të kuqe dhe t’i bashkojë një kartë të vogël për t’i treguar nënës së tij gjithçka që dëshiron t’i thotë asaj, para se t’i lërë ata të fluturojnë në qiell.

Shumë i lumtur, Jerry fillon t’i dërgojë rregullisht nënës së tij, balona të kuq të shoqëruar me mesazhe dhe vizatime të buta dhe prekëse. Por pas disa muajsh dhe asnjë përgjigje nga nëna e tij, ai vendos të thërrasë përsëri Agjentin Lee për të kërkuar një shpjegim.

Sapo e merr, agjenti njeh zërin e trishtuar të djalit të vogël dhe i shpjegon se nëna e tij mund të udhëtojë dhe se ajo së shpejti do të marrë dhe do t’i përgjigjet mesazheve të tij. Ajo që djali i vogël nuk e dinte ishte se kjo telefonatë e dytë do të ndryshonte jetën e Lee. Duke arritur në moshën e pensionit, ai vendos të ndërmarrë veprime për ta bërë Jerry të lumtur.

Prandaj ai kërkon nga kolegët e tij që ta shoqërojnë në shtëpinë e Xherrit për t’i sjellë një numër të madh balonash të kuq, në mënyrë që ai të vazhdojë t’i shkruajë nënës së tij. Pastaj, ai shkon rregullisht në shkollën e tij për ta kontrolluar, për të parë vizatimet dhe shënimet e tij. Kështu, ai i shkruan rregullisht karta në të cilat e komplimenton për vizatimet dhe notat e tij të mira, e inkurajon të mbetet i mençur dhe mbi të gjitha, shpreh dashurinë e tij të madhe për të , por të cilën e ka nënshkruar si nënë e tij.

Kështu, Jerry i vogël gjeti rregullisht në verandën e shtëpisë së tij, përgjigjen e shumëpritur nga nëna e tij, e cila nuk mungoi ta ngushëllojë dhe ta bëjë atë të lumtur.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *