Pse është e rëndësishme të përdorni makinën tuaj larëse në 90 ° një herë në muaj?

Makina juaj larëse punon me orë të tëra për të mbajtur rrobat tuaja të   pastra. Por a mendoni ta pastroni rregullisht? Dhe ne nuk po flasim vetëm për pjesën e jashtme, por edhe për brendësinë e makinës suaj! Sepse larja e përsëritur mund të shkaktojë erë të pakëndshme në daulle dhe për këtë arsye në rrobat tuaja! Për fat të mirë, ekziston një truk i thjeshtë dhe i thjeshtë për të pastruar lavatriçen tuaj!

Makinë larëse

Makinë larëse – Burimi: spm

Temperatura të ulëta

Ne të gjithë e dimë se ju duhet të lani rrobat tuaja në një temperaturë të ulët. Bettershtë më mirë për rrobat tuaja, buxhetin tuaj dhe mjedisin. Fatkeqësisht, ka edhe një anë negative në këtë. Makina juaj  larëse do të  fillojë të marrë erë të keqe më shpejt. Kjo është për shkak të papastërtisë dhe llumit të sapunit që mbetet brenda. Kjo mbetje bllokon pajisjen tuaj shumë më shpejt. Kjo do të thotë rrjedhimisht zvogëlon jetëgjatësinë e makinës tuaj.

larje në 90 °

Makinë larëse në 90 ° – Burimi: lifesavvy

90 gradë

Nuk ka arsye për panik, sepse problemi është i lehtë për t’u zgjidhur! Thjesht duhet ta përdorni makinën tuaj larëse një herë pa rroba, dhe mundësisht në nëntëdhjetë gradë. Nëse e bëni këtë një ose dy herë në muaj, do të vini re një ndryshim të dukshëm. Kjo jo vetëm që do të largojë papastërtitë nga daulle, por pajisja juaj do të lëshojë një erë “të pastër”. Prandaj, makina juaj larëse do të ketë më pak gjasa të prishet. Thjesht fshijeni pjesën e jashtme dhe jeni gati për t’u larë përsëri. Është e lehtë !

përdorimi i makinës larëse

Përdorimi i makinës larëse – Burimi: spm

Kërpudha

A e dini se ka një vend në lavatriçen tuaj që të gjithë harrojnë ta pastrojnë? Ky është vendi prapa buzës së gomës. Meqenëse ky vend është i fshehur mirë, ka më shumë të ngjarë të grumbulloni myk. Nuk është vetëm i ndotur, por edhe i keq për shëndetin tuaj. Për fat të mirë, ju mund ta zgjidhni me lehtësi këtë problem duke pastruar njollën me përzierjen e 3 litrave ujë çezme, ¼ gotë lëng limoni dhe 1 filxhan peroksid hidrogjeni. Lageni leckën tuaj me këtë përzierje për pastrimin e nyjeve tuaja.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *