nis me pushime në Vietnam por ajo që përjetoi kjo grua është vërtetë e tmerrshme. Gjatë pushimeve në det, gruaja zbuloi më vonë se një parazit ishte futur në këmbën e saj dhe po i përshkruante të gjithë trupin.

42-vjeçarja, e cile nuk donte të identifikohej, vuri re parazitin gjatë një pushimi tre ditor në Anh Bang Beach të Vietnamit.

Pavarësisht se nuk kishte shumë kontakt me rërën, gruaja tha se ajo nuk kishte njohuri për këto lavra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here