Bujë të madhe bëri në media deklarata e aktorit italian Gabriel Garko pasi i rrëfeu një publiku të tërë preferencat e tij hom ose ksuale.

Gabriel Garko: who it is, career, curiosity and private life of the guest actor at Live – Madalina Ghenea

Ai zbuloi brenda shtëpisë së famshme “Grande Fratello Vip” para ish-të fejuarës së tij se se është g a y. Për herë të parë, Garko ka rrëfyer në një intervistë për emisionin “Verissimo”, detaje të pathëna më parë për jetën e tij.

Historia e tij e parë e dashurisë ka qenë me një djalë që quhej Rikardo, me të cilin kishte bashkëjetuar 11 vite. “14 vite më parë mora një shtëpi larg të gjithëve. Unë e Riccardo jetonim bashkë, por ishte një situatë fa lse. Kur vinin miq në shtëpi, ai në fund të mbrëmjes bënte sikur po ikte dhe sigurisht që më pas kthehej. Kur dilnim apo iknim me pushime, ishim gjithmonë në grup. Por kemi qenë bashkë 11 vite”, ka rrëfyer ai.

Arsyeja se pse ai ka qëndruar kaq shumë kohë i fsh ehur ndaj preferencave të tij, aktori i njohur është shprehur: “Kam qenë aq gjatë në xhirime, saqë në fund krijova një personazh.

Lidhja e tij e dytë më e gjatë ka qenë me aktoren Eva Grimaldi, për të cilën shprehez se e do shumë pavarësisht gjithçkaje: Unë dhe Eva kemi jetuar bashkë 8 vjet, kemi qenë çift në gjithçka, por vetëm s e k si mungonte. Kemi mbrojtur dhe mbështetur njëri-tjetrin. E kam dashur shumë si njeri.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here