A e dini sa kushton një ga bim i vogël sidomos kur rrisim fëmijë? Një rast mjaft i qartë që të bën të reflektosh është rrëfimi i një nëne të re nga Au stralia.

Ajo tregon momentet e tme rrsh me të një nate kur një gabim i vogël i saj i disa sekondave mund të kishte rezultuar fa ta l për fëmijën.

Nëna 36-vjeçare Siobhan Rennie, tregon se vetëm pasi u largua për 30 sekonda nga banjo ku kishte lënë fëmijë për t’u larë ka parë diçka që është tro nd itur, fëmijën që thuajse po mb yt ej.

“Lashë për 30 sekonda djalin tim të vogël Harryn vetëm 2 vjeç në vaskë me vajzën Aoife, sepse jashtë duhet të pastroja këmishën e tim shoqi, por kur u ktheva pas vetëm 10-15 sekondave mbeta e tro nd itur dhe e shta ngur nga ajo që pashë”, tregon ajo.

Nëna ilustron momentin kur u rikthye aty ku kishte lënë fëmijët dhe gjeti vajzën më të madhe teksa po luante me djalin.

“Aoife i kishte vendosur këmbët dh e kishte zhytur nën ujë djalin dhe qeshte mbi të. Ishte aq e shpejtë situata tregon ajo saqë nuk kishte menduar se diçka e tillë mund të kishte rezultuar fa ta le për të gjithë familjen”, rrëfen gruaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here