Nuk ka rëndësi se sa vjeçar jeni. Të gjithë ne ndihemi sërish si fëmijë kur jemi me prindërit.
Pasi ka qëndruar 10 vjet jashtë nga Gabon, vëllai dhe nëna e Axel e befasuan me një vizitë shumë speciale, transmeton Klan Kosova.

Kjo video prekëse ka grumbulluar mbi 500 mijë klikime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here