Fshati Bashaj në Selenicë është përfshirë nga rrëshqitje dheu e rruge. Shkarja masive e shkëmbinjve ka vr arë rreth 50 kokë keca ne një stan.

Në fshatin Bashaj kanë mbërritur fo rcat xheniere të u shtrisë. Aktualisht rruga është e bll okuar ndërsa po punohet me fo rcat e ush trisë dhe të bashkisë së Selenicës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here