ëtij i thonë të kesh fat në llotari. Bëhet fjalë për një fitues të “Virginia Lottery” i tregoi se numrat që e bënë atë fitues të një çmimi prej 400,000 dollarësh erdhën nga një burim i pazakontë, ëndrra e tij.

me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Victor Amole tha se ai ëndërroi një seri numrash – 3-10-17-26-32 – dhe vendosi t’i përdorte këto shifra për të luajtur lojën e Cash 5 të Lotarisë Virginia gjatë muajit janar.

“Mua kurrë nuk më ka ndodhur që të shoh një ëndërr të tillë më parë, prandaj vendosa që këto numra t’i përdor për llotarinë”, u shpreh Amole.

Ai tha se vendosi të blinte katër bileta, ku fitoi një çmim prej 100,000 dollarësh për secilën nga ato dhe në total u bënë 400,000 dollarë.

Amole tha se paratë që fitoi si rezultat i llotarisë ka ndërmet t’i përdorë duke i investuar në ndonjë biznes.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here