Shkëlqyeshëm! Fëmijët dhe gratë shqiptare të shpëtuara nga kampi në Siri do të kthehen në atdheun e tyre

Gjysmë Hëna e Kuqe Siriane ka publikuar një video ku njoftohet li rimi i disa fëmijëve dhe grave shqiptare nga kampi Al Hawl në Siri, të cilët shumë shpejt do të kthehen në Shqipëri.

FOTO/ Në një kamp në Siri të ngujuar fëmijë shqiptarë – Të Paekspozuarit

Ky ope rac ion riatdhesimi vjen pas kërkesës së qeverisë shqiptare. “Bashkëpunimi humanitar i kthen familjet nga kampi Al-Hol në Shqipëri

Pas sigurimit të të gjitha lehtësive të nevojshme nga qeveria Siriane, përpjekjet e Gjysmëhënës Arabe Siriane #Red lhlạl, në bashkëpunim me palët e interesuara, patën sukses në përfundimin e detyrës për kthimin e familjeve të banorëve të kampit në vendin e tyre, me kërkesë të qeverisë shqiptare.Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Konsulli i Përgjithshëm Shqiptar në Liban, Mark Gharbel dhe delegacioni i tij shoqërues, gjithashtu do t’i shoqërojë ata në udhëtimin e tyre nga Damasku në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *