Shoferi hodhi shishe plastike nga dritarja, gjesti i këtij vogëlushi i ka mahnitur të gjithë (Video)

Një vogëlush një-vjeçar nga Kina ka qor/tuar një shofer, i cili hodhi një shishe plastike nga xhami i makinës.

Në një video të siguruar nga Daily Mail, Sun Jiruai mund të shihet duke ia kthyer shishen prapa shoferit, përmes xhamit të automjetit, transmeton lajmi.net.

Sipas nënës së tij, Jiruai mendoi se shishja i kishte rënë nga dora dhe po tentonte ta ndihmonte shoferin.

I mituri, i quajtur, jeton në qytetin e Jining në Provincën Shandong të Kinës Lindore.

Vogëlushi, sipas nënës së tij, është fëmijë kurioz dhe i sjellshëm, i cili iu ndihmon çdoherë të moshuarve.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *