Një ngjarje e pa zakontë ka ndodhur brenda në autobus në Malmo të Suedisë.

Shoferi i autobusit i ka bërë moral një vajze të re pasi kishte parë që ajo kishte dalë e veshur me pantallona shumë të shkurtra. Ai e ka përzënë atë nga autobusi pasi vuri re që kishte eks poz uar shumë tr upin.

19-vjeçarja Amanda Hansson mbeti e tu rpë rua r nga veprimi i shoferit.

E reja bëri edhe një postim në Facebook pas rastit, ku shkroi se ishte veshur në mënyrë etike duke marrë parasysh që temperatura ishte 27 gradë celsius.

Ajo shkroi:

Kam një pyetje, çfarë lloj s *k z.iz m.i është ky? Asnjëherë në jetën time nuk jam ndjerë më e po.sh të.ru.ar”.Shoferi është pe.zull.uar nga puna dhe pritet që në ditët në vazhdim të njihet me rezultatet e he.tim.it.
Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here