uk dihet saktë burimi i videos por në Video shihet një djal i shkuar në gurbet prejardhja e tij nga burime të paverifikuara është nga Shqipëria më saktë nga Vlora.

Bëhet fjalë për një djal shqiptare dhe një vajz braziliane.

Të dy ata po kërcejnë “vallen kosovare”, por ajo që bën më shumë përshtypje është që brazilianja e kendon shumë mirë dhe duket se e adhuron këtë këngë.

Video është bërë virale dhe po bën namin në internet. Ndiqeni!

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here