Shqiptarja kishte mbushur çantën plot me euro, po e kapën në Kakavijë/ Ku i ka gjetur aq shumë?

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Sek uestrohen 25 500 euro në Kakavijë, procedohet pen alisht 43-vjeçarja të cilës iu gjet shuma monetare.

Poli cia Kufitare bën me dije se “brenda pak orësh go diti rastin e dytë të mos deklarimit të të hollave në kufi. Shërbimet e Poli cisë Kufitare në Kakavijë, në dalje të RSH-së, kaluan për kontroll në vijën e dytë, shtetasen S. R., 43 vjeçe, lindur në Himarë dhe rezidente në Greqi, e cila udhëtonte me automjet së bashku me bashkëshortin e saj.

Gjatë kontrollit të ushtruar në automjet, shërbimet e P olicisë Kufitare, në bashkëpunim me shërbimet doganore, gjetën të fsh ehura në çantën e shtetases S. R., 25 500 euro, të cilat shtetasja e mësipërme nuk i kishte deklaruar. Shuma e parave u sekuestrua në cilësinë e provës materiale”

Kapet me mbi 12 mijë euro në Rinas, 20-vjeçarja: Po ikja për 'shopping'! S'e dija që duhet t'i deklaroja - Shqiptarja.com

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *