SI I SHPËTON KY NJERI KAFSHIMIT TË GJARPRIT MË HELMUES NË BOTË (VIDEO)

Si i shpëton ky njeri kafshimit të gjarprit më helmues në botë (VIDEO)

Personi në fjalë është incizuar nga një mik i tij teksa po i rrezikohej jeta nga një gjarpër me zile. Specia në fjalë ia përshkon edhe trupin, por përkundër kësaj, i rrezikuari shfaq gjakftohtësi të madhe.

Videoja është ngarkuar nga ‘Daily Mail’ në faqen e tyre zyrtare të videove në Facebook, e cila ka marrë qindra reagime. Disa prej komentuesve e kanë përshkruar eksperiencën si “skizofrenike”.

Gjarprinjtë me zile shquhen të jenë një ndër speciet më helmuese të vargut zinxhiror të grupit të kafshëve që lëvizin zvarrë. Habitati i tyre i preferuar është rëra, por disa prej tyre gjenden edhe nëpër male.

Përkundër distancës shumë të afërt të zvarranikut me njeriun, ky i fundit arrin ta shmangë atë dhe të vrapojë nga ai, gjersa ky i fundit nuk e sheh më si prenë e tij.

Për ta parë ngjarjen të plotë, ndiqeni videon e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *