Si nuk e paskemi ditur/ Mësoni teknikën e thjeshtë që jua heq dhimbjen e kokës brenda 30 sekondave

Megjithatë, ekziston një metodë shumë e thjeshtë për t’i hequr dhimbjet e kokës dhe stresin për vetëm 30 sekonda dhe pa pasur nevojë të konsumoni ilaçe të ndryshme!

Ka shumë pika aktive në trupin tonë të cilat kur masazhohen i lehtësojnë dhimbjet e ndryshme.

Një pikë e tillë është ajo në dorën tuaj, mes gishtit të madh dhe atij tregues (si në fotografi).

Pikën në fjalë duhet ta shtypni për 30 sekonda, pastaj edhe në dorën tjetër për 30 sekonda.

Nëse keni bërë çdo gjë korrekt, do të vëreni se shumë shpejt dhimbjet tuaja të kokës do të zhduken!

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *