Si ta pastroni lavatriçen me sodë buke

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Në këtë artikull ne do t’ju tregojmë se si ta bëni atë të patëmetë me sode buke, në mënyrë që të shijoni një makinë larëse të pastër dhe një rezultat të bujshëm në rrobat tuaja.

Do t’ju duhet:

  • 1 filxhan sode buke
  • Ujë i nxehtë
  • 1 filxhan uthull të bardhë

Hapat:

  1. Gjëja e parë që duhet të bëni është ta lini makinën larëse bosh nga elementët.
  2. Derdhni uthullën e bardhë në kazanin e makinës larëse dhe drejtojeni një makinë larëse të shpejtë me ujë të nxehtë.
  3. Pasi të ketë mbaruar cikli i larjes, hapni lavatriçen dhe lëreni të ajrosë për pak kohë.
  4. Pastaj vendoseni sodën e bukës në kutinë e pluhurit të sapunit dhe futeni përsëri.
  5. Në këtë mënyrë, lavatriçja juaj do të jetë plotësisht e pastër dhe e dezinfektuar.

Rekomandime për pastrimin e makinës tuaj larëse

Pastroni me qëndrueshmëri:  Makinat larëse grumbullojnë depozitën e rrobave të ndyra dhe janë përgjegjëse për transformimin e tyre në objekte të pastra dhe të parfumosura, por nuk duhet të harrojmë t’i pastrojmë herë pas here.

Eliminoni erën e mykur:  Shumë herë ndodh që të vendoset tufa e rrobave që do të lahen dhe ne harrojmë t’i heqim pasi të përfundojmë ciklin. Në këtë rast kemi rrobat me një erë të mykur si lavatriçe, kështu që këshillohet të bëni një larje pa rroba me lëng limoni dhe 1 lugë sodë buke.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *