Ta rrëqeth shpirtin kjo 16-vjeçare! Ajo e di që i ka mbetur edhe pak kohë nga sëmundja e ligë: Po e bëj gati vetë se s’dua ta lodh më nënën

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Një vajzë 16-vjeçare kishte gjithçka deri në vitin 2017. Më pas çdo gjë për të ndryshoi. Në vitin 2017
Grace Mertens garonte në “The Voice Kids” në Gjermani. Gjithashtu ajo thotë se po i bën të gjitha gati vetë se nuk do të lodh më nënën e saj.

The Voice Kids”-Kandidatin plant ihre eigene Beerdigung | Promiflash.de

Ajo u përzgjodh nga këngëtarja gjermane e njohur Nena për të qenë në ekipin e saj, por drama e madhe ndodhi për vajzën.

Ajo mësoi se kishte një sëmundje të ligë, e cila nuk ka shërim. Tani 16 vjeçarja është duke u bërë gati t’i thotë lamtumirë kësaj bote. Grace është duke planifikuar fu neralin e saj.

Familja shpreson për mbështetje nga Taylor Swift dhe Lady Gaga. Ata duan që dy këngëtaret e njohura të plotësojnë dëshirën e vajzës së tyre që ato të këngëtojnë, pasi vajza e tyre të mbyll sytë.

E vogla ta prek shpirtin dhe zemrën dhe fjalët që thotë. Si tregon ajo do të iki nga kjo botë e lumtur dhe u të gjithëve ta duan lumturinë dhe të qeshin sa më shumë.

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *