Të bukura por të rrez*ikshme: Ninjat e Iranit, të stërvitura për të eli.minuar pa zhurmë (FOTO LAJM)

Mund të duket si një skenë filmi, por këto gra iraniane po praktikojnë lëvizjet e tyre në një përpjekje për t’u bërë “Ninja” shumë të trajnuara.

Në këtë klub, i cili u hap në 1989 dhe është i vendosur në kështjellën Jughin, 25 milje larg nga kryeqyteti Teheran, ka 4,000 gra të cilat po trajnohen.

Ata mësojnë të ngjiten dhe të kapërcejnë muret, të fshihen në male dhe të k.ëpusin qa.fën e një rivali pa bërë një zhurmë.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *