Ky është momenti kur një mbajtës zvarranikësh u s u lm ua nga një krokodil para spektatorëve të t me rru ar, pasi e vendosi dorën e tij brenda gojës së krijesës.
Sipas mediave të huaja, 45-vjeçari i quajtur Tao, po bënte një “numër shfaqjeje” në kopshtin zoologjik Phokkathara në Chiang Rai, Tajlandë veriore, përpara rreth 100 njerëzve të dielën pasdite.Teksa arrinte brenda nofullave të krokodilit, ndërsa një tjetër portier po vështronte, Tao shikonte audiencën dhe i tha njoftuesit të ndalonte muzikën.

Pastaj, zvarraniku papritmas “p ërp la si nofullat” rreth parakrahit të Tao-s, përpara se ta shkundte me forcë nga njëra anë në tjetrën.

I n ci de n ti u kap nga një kamerë nga Khun Phusawit, 35 vjeç, i cili po vizitonte fermën e krokodilëve Phokkathara dhe kopshtin zoologjik me gruan e tij Nok dhe dy fëmijët e tyre.

Shfaqja ishte shumë e mirë derisa kjo të ndodhte. Shpresoj që ai të mos jetë lë nd ua r shumë dhe të bëhet mirë së shpejti”, tha ai.
Me posht keni 2 video klikojeni ato kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here