”Ti kam parë b***t i ke gjithë silikon”/ Ada i kthehet Edit pas këtyre fjalëve: Beb shko pi qumësht

Edi është nev rikosur gjatë debatit në studio dhe i është kthyer keq Adës duke e cilësuar si femër fa lse.

Ai kërkonte një person origjinal, ndërsa tha se “këto të bërat nuk janë tipi im.” Pasi Ada i tha se është beb, Edi i është kthyer duke i thënë se është si likon.

Edi: Ke dalë njeri fa ke. Më pëlqejnë femrat natyrale në pamje. 80% është vetëm pamje. Nuk është tipi im. Unë kam dal në takim vetëm për ta njohur. Unë nuk kam dalur ta shoh si i ka p ra panicat. Kam dalë për ta takuar një person origjinal.

Ada: Ke filluar ki rurg ti? Edi: Ti punon kiru rgji. Edhe vetveten e ke bërë. Nuk kam dalë me ja parë sa i ka bërë. Nuk është tipi im. Mos fol më. A di për cfarë të dojnë ty? Ja si je… Edhe në aeroplan për Zvicër e kisha parë që është e bërë. Vetëm qorri nuk e sheh që nuk është e bërë. Kush është kjo për mua? Nuk është për mua. Njerzit që janë fals, që janë të bëra nuk janë tipi im. A ,më ke thënë që më tradhton me tjera?

Ada: Pi njëherë qumësht. Je si beb. Edi: Ti je silikon. Je bërë si burrë.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *