Një nënë zem ërthyer në SH BA, djali tre-vjeçar i së cilës vd iq pa pritur, zbuloi fjalët e fundit të tij: “Natën e mirë, të dua shumë”.

Jasmine Shortland e sh katë rr uar kujton natën kur disa javë më parë djali i saj i qeshur Bryan-Andreë u shtri në krevat dhe ndërroi jetë.

Ata kurrë nuk e dinin se do të ishin fjalët e fundit që ndanë me djalin e tyre.

Tani ajo po përjeton m ak th in më të madh që mund të përjetojë një prind: “Nuk mund ta besoj që nuk është më me ne”.

Nëna 23-vjeçare thotë se tani ajo duhet të bëjë më të mirën për familjen e saj të re, për fëmijën tjetër dhe bashkëshortin e saj 20-vjeçar.

Djali vu an te nga si nd roma e vd ek jes se pa pritur foshnjore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here