Vd.iq në sallën e op eracionit duke zmadhuar të pa smet, Ja çfarë i tha kirurgu..!!


Vd.iq në sallën e op eracionit duke zmadhuar të pa smet, Ja çfarë i tha kirurgu..!! Në seancën gj y qës o re të mbajtur sot, u tha se k iru rg u e kishte njoftuar që procedura ishte një “lojë me ham endje”.Leah Cambridge, nënë e tre fëmijëve, v d iq nga .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Vd.iq në sallën e op eracionit duke zmadhuar të pa smet, Ja çfarë i tha kirurgu..!! Në seancën gj y qës o re të mbajtur sot, u tha se k iru rg u e kishte njoftuar që procedura ishte një “lojë me ham endje”.Leah Cambridge, nënë e tre fëmijëve, v d iq nga .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *