(VIDEO) Foshnja gjeni, shikojeni këtë video dhe do të mbeteni “pa fjalë” 0

Videoja ku shfaqet një foshnje është bërë virale në rrj etet soc iale.

Foshnja pak muajsh, tenton me çdo kusht që të zbrese nga krevati, pavarësisht se është tepër i lartë për të.

Edhe pse në tentativën e parë nuk ia arrin qëllimit, ai nuk dorëzohet.

Ai bën një veprim që për moshën që ka është diçka më shumë se gjeniale.

Nuk po ju mbajmë më gjatë të nën an kth por po ju sugjerojmë që të shihni videon

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *