Një djalë vetëm 8 vjeç është lënë në mes të rrugës nga nëna e tij. Si raportohet nga ”The Sun” ajo e ka lënë djalin e saj pranë një stacioni karbu ranti.

abondon enfant

Nëna i kishte shkruar atij një copë letër, ku thuhej se po e linte aty sepse ai ishte shumë i pra ptë dhe se i bën pis shtëpinë.

Djali u la në anë të rrugës dhe nëna i kishte thënë se po e linte aty sepse ai i hapte gjithmonë probleme. Ajo i kishte thënë:
“Fëmija im, më fal. Unë duhet të të lë në rrugë sepse nuk dua të të shoh më të v uash apo të to rturo h esh për shkak të veprimeve të tua të kë qija. Ti çdo ditë më hap mua probleme të lutem më fal mua.

Edhe i vogli ka thënë  me lot në  sy: Më  tha do të  lë këtu në  rrugë  se ti ma bën shtëpinë  shumë  pis mua. Më  hap problem.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here