Home HOME Video/ Për të bindur shefin që e ka bërë punën siç duhet,...

Video/ Për të bindur shefin që e ka bërë punën siç duhet, sanitarja pi ujë nga tualeti

106
0

Një video e bërë virale në internet  ka sh kak tuar një d ebat të madh në K inë. Në pamjet e videos vihet re një grua e cila punon për një kompani pastrimi, e cila pi ujë nga tualeti ku ka pastruar. Gruaja e ka bërë këtë veprim për të bindur firmën që e ka bërë punën siç duhet.

Në video shihet se si sanitarja merr ujë nga tualeti dhe e pi atë me një gotë të vogël plastike. Ajo shpjegoi më pas se kjo është një mënyrë për të inkurajuar veten që të punojë gjithnjë e më shumë. Nga ana tjetër, kompania e ka vlerësuar atë si një punonjëse shembullore.

Kjo video solli një debat të gjerë në rrj et et sociale. Disa shpreheshin se nuk është etike që kompania e pastrimit të promovojë sjellje të tillë gjatë pa ndem isë së Cov i d-19. Një tjetër shprehej se shefat e kompanisë duhet të kishin bërë të njëjtin veprim. Shumica e komentuesve ishin të mendimit se ky ishte një veprim fy es.