jë djalë nga Arizona e Shteteve të Bashkuara të Amerikës duket se e ka patent shoferin më të çuditshëm në botë Sean Corbett ka vendosur që të dalë në foto me një kulluese makaronash për një arsye interesante.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Në fillim kjo ishte e pamundur, por me kërkesën e tij të vendosur, ishte një vend që i lejoi këtë foto interesante.

Corbett tha për media që kërkesa e tij ishte në emër të lirisë fetare, Corbett tha se donte të lehtësonte udhën për njerëzit e feve të tjera që të mbanin kokën e zgjedhjes së tyre, si një hixhab ose një turban, pa kundërshtim.

“Askush nuk duhet të përjetojë asgjë,” tha Corbett për Republikën. “Ata nuk duhet të ngacmohet, sepse besimet e tyre janë të ndryshme nga njerëzit e tjerë.”

Ai shtoi se “disa mund ta shohin fenë si një version satirik të fesë standarde”.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here