Vini dorën zemër shqiptarë! Ju lutet nëna e kësaj vajze me sëmundje të ligë: Më ndihmoni ta shpëtoj, ta çoj në Turqi


Një apel për ndihmë, një zonjë ka shkruar dhe kërkon ndihmë për vajzën pasi ajo vuan nga një sëmundje e ligë.Quhem Enkeleda kam vajzën e semurë edhe vetë jam e sëmurë. Kush të mundet sa të ketë të na ndihmojë. Vajzën dua ta çoj për kurim në Turqi. Ju lutem kush ka sado pak mundësi të na ndihmojë, të ua shpërblejë Zoti..LEXO ME TEPER DUKE E HAP HPPSIREN REK ALMUESE ME POSHTE DHE LEXONI LAJMIN E PLOTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *