2 motra lindin binjakë në të njëjtën ditë nga i njëjti baba

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Përmbledhje

Steriliteti është një problem me të cilin përballen shumë çifte. Abortimi i dëshirës së tyre për të pasur një fëmijë , ndonjëherë mund të ketë pasoja katastrofike në marrëdhënien e tyre. Edhe pse mjekësia ka bërë përparim të konsiderueshëm sa i përket trajtimit dhe kështu u ka dhënë shpresë shumë burrave dhe grave në të gjithë botën, ka disa raste kur të gjitha përpjekjet janë të pasuksesshme.

Në atë që vijon, do të gjeni historinë e Annie dhe Joby, një çift i ri që nuk mund të kishin fëmijë, deri ditën kur motra e Annie u bëri atyre një propozim të jashtëzakonshëm. Ja çfarë ndodhi!

Nënë e zemrës

Annie Johnson dhe burri i saj Joby janë martuar për disa vjet, por për fat të keq të gjitha përpjekjet e tyre për të pasur një fëmijë kanë qenë të pasuksesshme. Në pamundësi për të parë motrën e saj të vogël dhe burrin e saj që vuajnë më shumë, Chrissy u ofron atyre një zgjidhje që i lë të gjithë në shok.

2 motra lindin binjakë në të njëjtën ditë

Duke besuar fuqimisht se askush nuk duhet të durojë tortura të tilla, e lëre më motrën e saj të dashur, e cila po përpiqet më kot të mbetet shtatzënë për më shumë se 5 vjet, Chrissy nuk heziton t’i japë shpresë motrës së saj Annie duke i ofruar asaj të luajë rolin e nënë zëvendësuese. Pasi tronditja e një zbulimi të tillë kaloi, Annie dhe burri i saj nuk ishin më në gjendje të fshehnin lumturinë e tyre dhe ata vendosin të ndërmarrin hapin. Pra, mjekët mbollën dy embrione në mitrën e Chrissy -t, dhe meqenëse Annie ishte gjithashtu në sezonin e saj të mbarështimit, ata i japin asaj një shans tjetër për të mbetur shtatzënë dhe për të mbjellë dy embrione të tjera në mitrën e saj.

Vetëm disa javë pas implantimit, dy motrat filluan të shfaqnin shenja të shtatzënisë. Ata nuk mund ta besonin atë që po ndodhte!

2 motra lindin binjakë në të njëjtën ditë

Duke shkuar për një konsultë për t’u siguruar që simptomat që ata po paraqisnin ishin vërtet ato të shtatzënisë, dy të rejat morën një lajm të mrekullueshëm. Të katër embrionet me të vërtetë u zhvilluan dhe prandaj prisnin katër binjakë .

Pas gjysmë dekade përpjekjesh për të pasur një fëmijë, çifti i ri u shpërblye me ardhjen e 4 foshnjave të vogla në të njëjtën kohë. Për më tepër, surprizat e këndshme nuk u ndalën këtu! Puna filloi në të njëjtën kohë tek dy motrat: 4 binjakët të gjithë kishin zgjedhur të vinin në botë në të njëjtën ditë.

2 motra lindin binjakë në të njëjtën ditë

Për të përfunduar aventurën e tyre, Chrissy dhe Annie zgjedhin një lindje cezariane, veçanërisht pasi kjo do t’i lejonte Annie të merrte pjesë në lindjen e Charlie dhe Tommy, dy djemve të saj të vegjël të mbajtur nga motra e saj. Menjëherë pas kësaj, ishte radha e Gracie dhe Haddie, dy vajzave të saj, për të parë dritën e ditës.

Lindja e këtyre katër engjëjve të vegjël ishte një ngjarje plot emocione dhe lot gëzimi për të gjithë familjen. Sa për Annie dhe Joby, lumturia e tyre ishte e pashembullt, sepse dëshira e tyre për të krijuar një familje më në fund u realizua. Për më tepër, ata nuk hezitojnë të shpallin me zë të lartë dhe të qartë se edhe nëse rritja e katërfishave do të ishte e lodhshme dhe mjaft e vështirë, veçanërisht gjatë viteve të para, ata nuk do t’i ndryshonin këto ngjarje për botën!

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *