3 shenja të pabesueshme të zodiakut sipas astrologëve

Besimi është shumë i rëndësishëm kur takoni dikë, qoftë në miqësi, në dashuri apo në jetën profesionale. Kur flasim për besimin, mund të pyesim veten, për shembull, nëse personi mund të mbajë një sekret, nëse vërtet mund të mbështetet tek ai, ose nëse është besnik dhe besnik. Shenjat e zodiakut mund të na japin disa përgjigje dhe të na udhëheqin, para se të besojmë tek dikush.

Çdo shenjë e zodiakut ka cilësitë e saj, por edhe gabimet e saj. Disa shenja kanë reputacionin se nuk janë në gjendje të mbajnë një sekret, nëse po, ju keni justifikimin tuaj: ishte shkruar në yje! Dhe po, disa shenja nuk e kanë gjuhën në xhep, nuk janë të besueshme ose nuk do të jenë aty për ju nëse keni nevojë për to. Ja cilat janë ato.

Shenja e zodiakut

Shenjat e zodiakut – Burimi: spm

Cilat janë shenjat më pak të besueshme?

shenjë binjakësh

Shenja e Binjakëve – Burimi: spm

1) Binjakët

Vendasit e shenjës së Binjakëve janë kameleonët e vërtetë të zodiakut, dhe është për këtë arsye që duhet të jeni të kujdesshëm para se t’u besoni atyre. Ata kanë personalitete të dyfishta, ata përshtaten me këdo dhe ndryshojnë mendje gjatë gjithë kohës. Për më tepër, shpesh thuhet për Binjakët se ata kanë një “fytyrë të dyfishtë”. Ata e kanë shumë të vështirë të mbajnë një sekret dhe me siguri do t’i përsërisin ato që u keni thënë atyre që janë pranë tyre. Ata i duan thashethemet dhe mund të flasin keq për ty pasi të kalojnë mbrëmjen duke qeshur dhe biseduar me ty. Binjakët kanë reputacionin se janë manipulues shumë të mirë dhe janë në gjendje të gënjejnë për të arritur qëllimet e tyre.Ata janë në gjendje të përshtaten në mënyrë perfekte me të tjerët dhe janë shumë komode në shoqëri., kjo është arsyeja pse duhet të keni kujdes dhe të mos mashtroheni nga sharmi i kësaj shenje të Ajrit.

Shenja e Peshores

Shenja e Peshores – Burimi: spm

2) Bilanci

Nuk është rastësi që është gjithashtu një shenjë e Ajrit! Peshoret e kanë të vështirë t’i thonë të tjerëve të vërtetën dhe të jenë të sinqertë, edhe nëse është për të shmangur dëmtimin e tyre. Vendasit e kësaj shenje janë shpesh festive, shoqëri të mirë dhe të shoqërueshëm, por nganjëherë me tepri, dhe dikush mund të pyesë se cilët janë miqtë e tij të vërtetë. Në dashuri, ata kanë një reputacion si më jobesimtarët në zodiak, pasi kanë një nevojë të vazhdueshme për të kënaqur dhe joshur. Ata janë shumë mbresëlënës dhe kujdesen shumë për atë që të tjerët mendojnë për ta, kështu që do ta keni të vështirë të besoni atë që ata thonë se po vjen nga fundi i zemrave të tyre. Peshoret janë në gjendje të gënjejnë për të shmangur konfliktin dhe jo gjithmonë marrin përgjegjësinë për veprimet e tyre, ata gjithmonë do të gjejnë një mënyrë për të hequr qafe të thënë ose bërë diçka të gabuar. Meqenëse ata nuk marrin rreziqe kur bëjnë zgjedhje dhe preferojnë të bien dakord me të gjithë të tjerët, ata mund të dalin si hipokritë. Ashtu si Binjakët, Peshoret i duan thashethemet dhe nuk mund të mbajnë gjuhën e tyre,

shenjë shigjetari

Shenja e Shigjetarit – Burimi: spm

3) Shigjetari

Vendasit e Shigjetarit janë gjithmonë në kërkim të aventurave të reja dhe janë shumë të gjithanshëm, kjo është arsyeja pse kjo nuk është shenja më e besueshme. Ata gjithmonë do ta vënë argëtimin e tyre mbi gjithçka tjetër dhe nuk do të jenë domosdoshmërisht atje për ju nëse kanë gjëra më të mira për të bërë. Ata priren të mendojnë për interesat e tyre personale dhe mund të zgjedhin dhe t’i dëbojnë miqtë e tyre nëse kanë diçka për të përfituar nga kjo. Në dashuri, kjo shenjë e Zjarrit ka vështirësi të mëdha në kryerjen. Ajo ka nevojë për diçka të re dhe mërzitet shumë shpejt, dhe nuk do ta ketë problem të të heqë poshtë edhe nëse mendon se ke ndërtuar diçka. Shigjetarët janë gjithashtu manipulues të mirë dhe lehtë mund t’i kthejnë situatat në avantazhin e tyre. Nëse u thoni diçka, mbani në mend se ata mund ta përsërisin atë për të zbavitur galerinë. sepse ata luajnë shumë me sensin e tyre të humorit dhe sepse u pëlqen të jenë në qendër të vëmendjes.

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

.JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *