Atdheu dhe Sindi kapen mat në një lokal te.. /VIDEO

Mes dyshes kemi parë mjaftë afërsi, por që çdo gjë o kanë dhënë fund duke deklaruar se e shohin njëri tjetrin vetëm si miq.

E gjithë kjo doli të jetë një falsitet pasi ata u panë në një ndejë së bashku

Ne një video që po qarkullon në rrje.tet soc.iale shihet se mes dyshes ka diçka më shumë se miqësi.

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *