BASHKËSHORTI: KUR GRUAJA MA THA QË DJALIN NUK E KAM ME TY, MË l.KU TRURl I KOKËS

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

Ai vinte dhe i kte në Gr eqi dhe deri në vitin 2013 nga martesa e tij kishte vetëm një vajzë.

Por 16 vite pas lindjes së vajzës, merr lajmin e mirë se gruaja e tij ishte shtatzënë dhe në jetë vjen një djalë.

Ky ishte një lajm shumë i bukur, që familja mezi e kishte pritur.

Me posht keni 2 video klikojeni kan reklam por pritni pak deri te largohet…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *